DET NY AVENY T

The remodeling strategy  for Aveny-T  is to bring the theatre building back to its original condition as it appeared in 1855.

Newer extensions are demolished to give room for a contemporary building that can solve a number of the issues that are current for the theatre today.

The original long facade towards east is re-established with the beautiful arcade as a bearing element.

The new extension houses a rehearsal stage that can also become a space for more flexible productions and inventions, a powerhouse for youth theatre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Project: Theatre

Client: The municipality of Frederiksberg

Type: Commission, concept development and volume studies

Year: 2016 – 17

Size: 340 m2

Collaborators: 

Location: Frederiksberg, Denmark

Renderings: Fractal Mind